keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Pienet oranssit sukat





Tässä kuvassa kahdet pienet oranssit sukat. Etualalla olevat ovat ensimmäisenä tehdyt, liian napakat ja takana olevat ovat ne aavistuksen isommat. Taisi se aavistus olla kuitenkin liki toista senttiä. Ja arvatkaa mitä nyt on puikoilla. Ylläri pylläri kolmannet oranssit sukat Fabelista ja puikkoina edelleen 2.5 puiset puikot. Lanka on kaunis ja puikot ihanat vaan silti tuntuu kuin olisin saamassa yliannoksen pieniä oransseja sukkia...

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Lokakuun ensimmäiset sukat





Tässä lokakuun ensimmäinen sukkapari. Lankana Fabel ja puikkoina ihanat puiset 2,5 kokoiset puikot. Tein molemmat sukat varresta varpaisiin omilla puikoillaan yhtä aikaa. Mallia otin Modasta 1/2008 malli 61.

Mutta sitten sössin jotain. Sukat ovat ihanat ja suloiset ja aivan liian just sopivat sille pienelle kenelle nämä oli tarkoitettu. Kyllä harmittaa. Harmittaa ihan tosissaan. Onneksi sukille löytyy käyttäjä pienestä kummilapsesta. Nyt yritän sitten uudestaan tehdä samat sukat pidemmällä pohjalla ja tällä kertaa en mittaa sukan pohjan pituutta sylissäni vaan ihan pöydällä.

Eilen kävin Menitassa ja ostin neljä kerää lisää Onni lankaa. Mustan, punaisen ja pari harmaata. Tarkoitus olisi tehdä lisää sukkia pukinkonttiin. Syysflunssa elää ja voi hyvin kolmatta viikkoa, Onni lankaa voi kutoa myös vähän nuhaisena, kun lanka ei pölise eikä pistä yskittämään. Sukat toki höyrytän ettei sukkien lisäksi saa vielä kestävää virusta lahjaksi.

Näin tällä kertaa parempi onni ensi kerralla pienten sukkien kanssa.