maanantai 21. syyskuuta 2015

Toinen pari Sukkasatoon





Pienelle ihmiselle sukat. Lankana Adlibriksestä ostettu Raggi, ruotsalaista laatutyötä 100 grammaan kerässä. 32 silmukkaa, nelosen puiset pyöreät puikot. Lankaa kului 50 grammaa.

En tykännyt tästä langasta, en sitten yhtään. Kimalleosa hankasi etusormen syrjään jäljen, lanka oli niin solmussa, että koko ajan piti pyöritellä kerää ja sukkaa toistensa ympäri ja langankuvio on aivan järkyttävän pitkä eli rakkaat kanssaneulojat jos haluatte tehdä tästä langasta symmetriset sukat, ostakaa ainakin kaksi kerää samaa väriä/värjäystä.

tiistai 15. syyskuuta 2015

Sukkasato 2015

Tänäkin vuonna osallistun Sukkasatoon, tosin tällä kertaa vain Ravelryssa.





Nämä valmistuivat tänään.

Lankana Viking Ragge, väri 729, puikkoina pyöreät puiset neloset ja silmukoita 48, valmis koko miehelle 42/43. Hieman terävät puiset puikot, kun oikean etusormen päässä on nyt muutama läpireikä.

Aloitin kerän sisältä ja sain pitkän harmaan alun varteen, tehdessäni sukkaa valmiimmaksi huomasin, että toista pitkää harmaata pätkää ei tule, joten toiseen sukkaan lainasin lankaa ihan Sukkasatoa varten ostetusta harmaasta kerästä, että sain alut suurinpiirtein samannäköisiksi.

Lankaa kului kaikenkaikkiaan 138 grammaa.